ZACKO CONSULT  
 DIT ZIJN DE BEDRIJVEN DIE GEBRUIK HEBBEN GEMAAKT VAN ONZE DIENSTEN 


Haans Lifestyle Home

Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur. HAANS Lifestyle inspireert en combineert! U kunt kiezen uit de stevige basiscollecties van HAANS Lifestyle of u kiest ervoor zelf producten te customizen met de kennis en het netwerk van HAANS Lifestyle.

Haans Lifestyle

Edelman Nederland

Professionaliteit is wat Edelman een uitstekende zakelijk partner maakt. We zijn er trots op dat we herkenbare ontwerpen ontwikkelen, onderscheidende merken op de markt brengen en een toonaangevende internationale rol spelen als het gaat om het leveren van decoratieve producten voor alle seizoenen. 

Het productassortiment van Edelman wordt gekenmerkt door hoogwaardige producten van keramiek, glas en metaal. Edelman heeft een groot assortiment kerstartikelen, zoals kerstbomen van Triumph Tree & Black Box Trees, verlichting van Luca Lighting, ornamenten van House of Seasons en de miniatuurwereld van Luville Collectables. Daarnaast biedt Edelman een uitgebreid assortiment woonaccessoires en kunstbloemen, planten en bomen van Mica Decorations. En natuurlijk onze collectie woonaccessoires van Casa Vivante. 

We bieden onze onderscheidende merken daar waar de klant winkelt. We willen onze klanten ontzorgen door betrouwbare leveringen, goede kwaliteit en uitstekende service. Met commercieel aantrekkelijke en inspirerende collecties en succesvolle winkelconcepten, schappenplannen en presentaties.

Edelman

Capi Europe

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met onze verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van onze productie vindt plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig. 

Capi Europe

 
Van Dijk Afbouwprojecten

Met bijna 40 jaar ervaring in de afbouwbranche staat vanDIJK garant voor een snelle en vakkundige afhandeling van uw project. Wij richten ons met name op plafonds en wanden, maar verzorgen of coördineren steeds vaker het complete afbouwproces. We werken in opdracht van bijvoorbeeld hoofdaannemers en interieurontwerpers. Indien nodig samen met collega-specialisten.

 

Van Dijk Afbouwprojecten

Serax

Serax maakt je thuis mooier. Creëert onvergetelijke momenten rond de tafel. Geeft persoonlijkheid aan je interieur. Wij werken enkel met gepassioneerde designers van over de hele wereld en produceren ambachtelijk: van Vietnam over Antwerpen tot Portugal. Telkens met vakmensen die het basisidee van elk ontwerp respecteren. Onze collecties staan voor unieke vormen, materialen en stijlen. Serax is een dagelijkse zoektocht naar schoonheid, naar de goede dingen die het leven versterken en een thuis creëren die gelukkig maakt. Om te beleven, te delen en te ontdekken.

Serax

 
Domani

A gently curved palm. A resolute stroke of an index finger. Or a forceful blow of a knuckle or mallet. A Domani piece, whether in clay, zinc or Corten steel, bears witness of its creator. It remembers every touch, and carries a memory forever etched in its permanent shell. It displays traces – of mankind and of the elements. Domani is formed by hand. It isn’t just handmade – each piece shows the unique traces of the palms, fingers and tools that give it its shape. It is a living vessel that carries the imprint of its master – the way exquisite pottery and metal craftsmanship has done since the beginning of time.

Domani

Lenco

Lenco is al meer dan zeventig jaar synoniem voor Zwitserse precisie op het gebied van Hi-Fi en consumentenelektronica. Lenco fabriceert en distribueert met de nieuwste technologieën een compleet assortiment “smart choice” consumenten-elektronica producten, waaronder platenspelers, radio’s, speakers en meer. Voor jong en oud, iedere leeftijd en binnen iedere levensfase bieden wij elektronica producten die op elk moment te gebruiken zijn. 

Alle Lenco producten kenmerken zich door een innovatief design of een stukje nostalgie in een modern jasje, gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding. 

Of je nou feest viert met je vrienden, sport of samen op de bank TV kijkt, boos of blij bent, Lenco is de vriend die onderdeel is van jouw moment. Samen kunnen we er namelijk mooie en onvergetelijke momenten van maken en het beste in elkaar naar boven halen.

Lenco


De Verkoopfabriek

Lekker afgezaagd, maar ‘we practice what we preach’. We hebben als het ware onze eigen ‘speeltuin’ in de vorm van een webshop. Kunnen we onze online marketing-ideeën heerlijk op los laten. Zo kunnen we onder meer goede inschattingen maken met advertentiemateriaal en call-to-actions. Wij zijn van mening dat deze aanpak ervoor zorgt dat we ons optimaal kunnen inleven in jouw bedrijf en dat we ook meekijken naar het verhaal rondom de marketing. De Verkoopfabriek werkt voor jou en met jou. Wij hebben onze eigen filosofie en leggen je graag uit waarom je bij ons aan het juiste adres bent.

De Verkoopfabriek


Van Hout Installateurs

Van Hout loopt voorop op het gebied van werktuigbouwkundige installatietechniek en duurzame energie. Natuurlijk: we zijn een kei in installeren. Maar daar stopt het niet. We gaan op zoek naar die toegevoegde waarde, die uitdaging waarmee we ons onderscheiden. Onze adviseurs en installateurs zetten altijd een stap verder.

Van Hout
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn